31-07-11
Dhr. Zwart, Oosterwolde fr
In 1 woord GEWELDIG!!!!!!! Absoluut een vakman welke leeft voor zijn vak Kennis van zaken en uitermate goed meedenken in wat wel en niet kan Een volledig houten huis schilderen in korte tijd, zeer zorgvuldig in de uitvoering van alle uitgevoerde werkzaamheden. PERFECT een volgende klus gaat zeker weer naar Schilder en Onderhoudsbedrijf Slofstra uit Haulerwijk
Projectomschrijving
Volledige woning schilderen, hoogte ongeveer 7 meter, totale oppervlakte is ongeveer 175 vierkante meter Volledig opnieuw schilderen van deuren en kozijnen

zwart auto

02-06-11 
Dhr. van der Woug, Nieuwolda
Heel goede ervaringen, Slofstra kwam gelijk kijken om een offerte te maken, offerte was ook gelijk bekend, en binnen budget gebleven, ook al was er meerwerk, dit werd probleemloos uitgevoerd. Het weer was tegenvallend (regen), waardoor sommige kozijnen opnieuw moesten, dit is prima uitgevoerd. Kortom, een vakman, die een goede kijk op de zaken heeft. Een aanrader!

Buitenschilderwerk woning
Mevrouw x , Drachten 25-04-12
Het lijkt misschien niet geloofwaardig om alles met een 10 te honoreren, maar ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect is verlopen.
Ik kreeg direct een offerte na bezichtiging van mijn huis.
Mijn klus was eerder aan de beurt dan ik had verwacht.
Er werd meegedacht over kleurstelling(en)
Het werk is razendsnel verricht, zonder dat dit de kwaliteit nadelig beinvloedde. Er is heel netjes gewerkt. Er was oog voor detail: er werd bijv. goed gelet op kitwerk, staat van het houtwerk, gaatjes opvullen e.d.
Er werd opgeruimd aan het eind van de werkzaamheden.
Er wordt garantie geboden. Het contact verliep prettig.
Er kwamen geen extra kosten bij o.i.d.
Wat wil een mens nog meer?

Projectomschrijving

Buiten schilderwerk van kozijnen: begane grond, 1e etage en dakranden. (5 jaar geleden geschilderd) Daarnaast tuinhuisje van 4x5 meter.

Schilderen woning
12-12-12 | Dhr. Kooistra, Damwald
Goed vakman, heeft goed werk geleverd. Afspraak is afspraak. We zijn zeer tevreden.
Buitenschilderwerk woning
04-05-12 | Dhr. de Pruis, Assen
Mannen zijn prettig in omgang. Hebben goed werk geleverd en zijn zeer kundig t.a.v. hun vakgebied. Kortom op het eerste gezicht zeer tevreden.